Topeng Bedah

  • Surgical Mask

    Topeng Bedah

    Modél: Masu Beungeut 3-ply Surgical Face Topeng
    Spésifikasi: 10 PCS / kantong
    Ukuran: 17,5 * 9,5cm
    Kelir: biru
    Bahan: Kain non-anyaman sareng saringan ngalémburkeun
    Filter Peningkatan:> 99%