Topeng Bedah

Katerangan Singkat:

Modél: Masu Beungeut 3-ply Surgical Face Topeng
Spésifikasi: 10 PCS / kantong
Ukuran: 17,5 * 9,5cm
Kelir: biru
Bahan: Kain non-anyaman sareng saringan ngalémburkeun
Filter Peningkatan:> 99%


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Fungsi:
Masker 1.Surgical mangrupikeun alat anu tiasa dianggo pikeun nyegah panyebaran inféksi engapan.
2.Untuk ngabantosan titik-tetesan partikel anu ageung, semprot, semprot, atanapi splatter anu tiasa ngandung virus sareng baktéri, ngajaga tina ngahontal sungut sareng irung na.
Standar topeng kami: YY0469-2011
BFE:> 99%, Rating Filter:> 99%
Materi saringan: non-anyaman + ngalembereh ditiup +95% non-anyaman.

Kelas Cekap:
- masker FFP1 nyaring ≥80% tina aerosol (bocorna lebet <22%);
- Masker FFP2 nyaring sahenteuna 94% tina aerosol (bocor batin <8%);
- Masker FFP3 nyaring sahenteuna 99% tina aerosol (bocor batin <2%).

Aplikasi:
Pangubaran médis anu dileungitkeun dina lingkungan umum. Pikeun sakabeh jinis personel klinis ngagem nalika operasi non-invasif, nyayogikeun halangan fisik anu tangtu pikeun nembus langsung mikroorganisme patogen, matéri partikel.

Kumaha Mangpaatna:
1. Sateuacan ngantepkeun topéng, bersihkeun leungeun anjeun sareng nganggo sabun sareng cai.
2.Pilih cangkem sareng irung nganggo masker anjeun sarta pastikeun teu aya sela antara beungeut anjeun sareng topéng.
3.Avoid nyabak masker bari ngagunakeun éta, upami anjeun, ngumbah leungeun anjeun.
4.Ruang masker nalika lembab.
5. Pikeun ngaleungitkeun topeng anjeun, candak nganggo tag elastis, tanpa nyabak kana payun sareng Piceun langsung kana tong sampah.

Nyegah Panyawat inféksi:
Kebersihan tangan mangrupikeun salah sahiji cara anu paling penting pikeun nyegah kaala sareng nyebarkeun inféksi engapan. Ngumbah leungeun anjeun sering. Coba ulah dicabak irung, panon, atanapi sungut sateuacan ngumbah leungeun anjeun. Hindarkeun kontak anu deukeut sareng batur anu gering. Beungeut rumah tangga anu bersih sareng barang-barang nganggo wipes atanapi beberesih semprot upami sayogi. Upami anjeun gering, tinggal di bumi pikeun ngajantenkeun panyawat anu sanés.

Kitu Seueur Pabrikan Topeng Naha Pilih Kami?
Topeng 1.Surgical> 99% kalayan harga anu murah sareng berkualitas tinggi. Éta pikeun nyegah inféksi dina pasien sareng ngarawat personel ku nangkep baktéri ditumbuk dina tetes cair sareng aerosol tina sungut sareng irung.
2.Produksi: 300000 pcs per dinten.
Pabrik 3.Regular, diuji ku lembaga uji formal di China sareng nyayogikeun standar ékspor Cina> 99% (ngahubungan kami pikeun laporan tés).
Tim penjualan 4.Profésional, langkung ti 8 taun pangalaman dagang asing. 24 jam online pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngajawab sakabéh patarosan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali