Produk

  • Meltblown cloth

    Kain meltblown

    Kualitas alus sareng saatos jasa saatos tiasa dijamin:
    Sistem Usaha Lacak Produk.
    2.Produksi Produksi Produksi sareng Proses Uji Produk Kualitas.
    3.Modern Manajemén standar Dipimpin ku Insinyur Senior.
    4. pabrik pabrik canggih ku waktos pangiriman gancang.
  • Fully automatic 1+1 mask machine

    Pinuh otomatis 1 + 1 mesin masker

    Ngaran: Pinuh otomatis 1 nyetir 1 mesin masker
    Daya damel: 220V, AC ± 5%, 50HZ
    Sakabeh kakuatan alat listrik: Ngeunaan 6KW
    Hawa anu dikomprés: 0,5 ~ 0.7MPa, saatos pangeringunan sareng saringan primér, laju alur kirang langkung 30L / Min
    Suhu: 10 ~ 35 ℃
    Kelembapan: 5 ~ 35% HR
    Henteu aya bahan bakar gas, korosip
    Bengkelna bébas lebu (teu kurang ti 100.000 tingkat)
    Produktivitas: 90-100ppm / mins
    Ukuran alat: 5800mm (L) x 4500mm (W) x 1600mm (H)
    Beurat alat: ≦ 2000Kg, bantalan taneuh ≦ 500KG / m2
  • Fully Automatic Flat Mask Making Machine 1+2

    Pinuh Otomatis Tepung Ngadamel Mesin Topeng 1 + 2

    Garis ieu nganggo lawon anu henteu dianyam pikeun nyusun masker topéng sareng otomatis nambihan subang dina irisan masker raray langsung, éta mangrupikeun parabot idéal pikeun ngadamel topéng rupa médis. kami tiasa nawiskeun anjeun mesin topeng muka kanggo ngadamel bentuk anu béda sareng topéng rupa anu béda.
  • Kn95 Mask Making Machine

    Kn95 Masker Mesin Nyusun

    Garis produksi N95 otomatis A.Fully
    Stabilitas B.High, laju gagalna rendah, industrialisasi dina rupa, kuat tanpa karat.
    Kontrol pamrograman C.Computer PLC, servo drive, tingkat tinggi tina otomatisasi.
    D. Kontrol tegangan otomatis tina bahan baku pikeun mastikeun kasaimbangan bahan baku
    E. Deteksi fotosétéktik tina bahan baku pikeun nyegah kasalahan sareng ngirangan limbah
  • High Speed Mask Cutting Machine

    Mesin Motong Topéng Kacepetan Luhur

    Mesin ieu nempatkeun sabuk élastis lebar 3-7 mm dina dua sisi tina topéng raray kosong ku las ultrasonic. Ukur 1 operator anu dipikabutuh pikeun nempatkeun topeng wajah kosong dina beubeur anu gerak hiji-hiji sareng topéng anu tos siap bakal dilakukeun ku mesin otomatis. Dina dasar mesin topeng gaya baheula, mesin ieu ngagaduhan kaluaran anu langkung stabil sareng luhur sareng ngarobih cara puteranna pikeun gelung ceuli.
  • Mask Packing Machine

    Mesin Pembungkus Mask

    Struktur kompak, fungsi stabil sareng operasi sederhana.
    Frekuensi ganda konverter Controller, panjang pakétna tiasa langsung dipotong sakali setélan, adjustment gunana, ngahemat waktos sareng pilem.
    Éta angkat alat listrik anu diimpor, nyentuh antarmuka manmachine, setting parameter anu gampang.
  • Kn95 mask

    Topéng Kn95

    Ukuran: 16 * 20cm
    Standar patuh: standar nasional China GB2626-2006
    Materi / Kain: Kualitas kulit anu ramah non-anyaman, hawa nganggo lawon nonwoven (tetep haneut), kelas luhur dileburkeun lawon (saringan)
    BFE: 95%
    Gaya: 3D dilipat, bahan kandel 4ply, bahan kandel 5ply
  • Civil Mask

    Masip Sipil

    1. Rintangan engapan rendah, moal aya bau, teu aya gangguan.
    2. PFE (efisiensi filtrasi partikel non-oily) ≥ 30%
    3. Nyegah polusi anu disababkeun ku baktéri, lebu, percikan cair sareng titisan.
  • Surgical Mask

    Topeng Bedah

    Modél: Masu Beungeut 3-ply Surgical Face Topeng
    Spésifikasi: 10 PCS / kantong
    Ukuran: 17,5 * 9,5cm
    Kelir: biru
    Bahan: Kain non-anyaman sareng saringan ngalémburkeun
    Filter Peningkatan:> 99%
1.2 Teras> >> Halaman 1/2