Ucapkeun ka Hebei Shouzheng Trading Co, Ltd sacara resmi online!

Naha anjeun milarian gaya hirup kasehatan sareng perusahaan produk médis? Naha anjeun milarian produk sareng tim produksi profésional? Maka Hebei Shouzheng Trading Co, Ltd bakal denifitly janten pilihan pangsaéna anjeun.
Hebei Shouzheng Téhnologi Co, Ltd nyaéta produsén Kedokteran tradisional Cina anu mangtaun-taun pangalaman sareng kakuatan téknis anu kuat. Kami kalibet dina panalungtikan médis, pamekaran sareng penjualan di salah sahiji perusahaan berteknologi tinggi, kami ogé nyayogikeun jasa pangolahan OEM pikeun sadaya usaha anu aya hubunganana. Kalayan rupa-rupa anu saé, kualitas alus, harga lumrah sareng desain bergaya, produk kami sacara umum dianggo dina kaséhatan médis sareng industri sanésna.

Produk utama kami nyertakeun topeng sipil, topeng médis, topéng kn95, patch langsing, pémpalan pendingin, pelindung nyeri, minyak penting minyak, dermatitis krim, krim hemoroid, gel ginekologi, sarung tangan nitril, sarung tangan PVC, kasur inflatable, swabs kapas, turniquets. sareng pamisikan médis anu nganggo sanés, jsb.

Kami ngagaduhan FDA, CE, sertipikat ISO, ngajamin produk kualitas luhur. Tim produksi terampil urang, tim penjualan profésional, tim kontrol kualitas anu ketat sareng desainer bungkusan bakat bakal nawiskeun anjeun jasa henteu hariwang. Produk urang lega diakui sareng dipercaya ku pamaké sareng tiasa nyayogikeun terus-terusan ngarobih kabutuhan ékonomi sareng sosial.

Layanan pra-jual: Konsultasi bisnis profésional sareng jasa desain gratis. Rojongan OEM / adat ODM.
Di handapeun jasa kontrak: Pelaksanaan kontrol kualitas anu ketat, pangiriman pas, pangaturan logistik aman sareng dukungan kauangan anu saé.
Ladenan saatos dijual: Kami bakal nyandak 100% semangat pikeun mésér sareng janten jutaan kasalahan anu atos aya waktos pas.

Kabeh anu urang laksanakeun, pikeun ngarobih pameseran sareng biaya pangropéa, sareng kakuatan daya saing pasar lokal anjeun. Layanan SOSUN anu lengkep, bakal nyalametkeun anjeun seueur beban sareng ngadamel anjeun pangalaman anu pikaresepeun.

Urang tiasa ngabantosan ngajantenkeun usaha anjeun langkung saé. Wilujeng sumping pikeun urang terang upami anjeun ngagaduhan kapentingan.

Tel: 0086- (0) 311-89201688
Whatsapp: 0086-18633492813
Email: hbsosun@gmail.com


Waktu pos: Jun-28-2020