Kumaha tumuwuh / ngalereskeun rambut?

Buuk garing sareng garing, nalika cuaca garing, anjeun sok tiasa ngupingkeun sora "papapa" statik, awon, teu pikaresepeun sareng pikaresepeun.

 hjgj (11)

Rambut halus bakal ngajadikeun anjeun bagja, dina waktos anu sami, bakal aya langkung wanda anu pikaresepeun.

 hjgj (3)

Nanging, anjeun parantos ngagunakeun seueur kondisioner sareng masker rambut, tapi pangaruhna sanés sapertos dipiharep. Naha anjeun mikir ngeunaan nyobian metode perawatan rambut anyar?

hjgj (17)

Ngurus KULANG TUNGGU JABATAN

DOZRAN - Minyak Intisari Khasieun

 hjgj (12)

 

Artifact perawatan rambut ku seueur minyak mulia

Perawatan gizi rambut anu tiasa dilakukeun di bumi henteu langkung efektif tibatan anu “bungkusan gizi” ti toko tukang gunting profesional, anu langkung saé sareng langkung séhat.

Naha anjeun terang yén salian ti rai, perawatan kulit awak, sareng aromaterapi, minyak penting ogé tiasa dianggo pikeun perawatan rambut, anu nyupetkeun rambut sareng rambut folikel dina total, supados rambutna lancar sareng anu saé, nyéh kulit sirah, sareng nguatkeun akar rambut.

hjgj (10)

Terapi terapi sok resep sareng bageur ngabéréskeun masalah sareng minyak penting, sabab resep hal-hal alami, séhat sareng éndah. Ngeunaan rambut, aranjeunna nyarios: tangtosna. éta bisa direngsekeun ku minyak atsiri!

hjgj (2)

 Masalah gizi mangrupikeun masalah utama rambut garing 

Buuk garing gampang lipat, anu hartosna kahirupan rambutna kaancam, ku sabab na kusabab alesan anu teu cekap pikeun gizi, hasilna leungitna cai, protein sareng sagala rupa unsur renik, anu ngajantenkeun rambut dicirikeun sareng kualitas rambut rusak.

 hjgj (1)

Teu dirawat ogé mangrupikeun salah sahiji anu nyababkeun rambut garing. Teuing kukumbah kukumbah jeung sering perm tina ngalelep ogé tiasa nyababkeun karusakan rambut, nyababkeun rambut kusam sareng garing.

hjgj (13)

Tekenan gawé anu kaleuleuwihan, khususna pikeun anu anu parantos lami nganggo komputer, gaduh konsentrasi perhatian anu tinggi. Ku lila, uteuk bakal salawasna bungah.

Hasilna, sistem endokrin anu aya hubunganana sareng pertumbuhan rambut kapangaruhan, ngarah kana sékrési kelenjar sebaceous, ngahalang folikel rambut, sareng sahingga buuk garing sareng garing.

hjgj (7)

DOZRAN - Minyak Intisari Khasieun, dicampur ku rupa-rupa minyak penting mulia, éta sacara efektif tiasa nyimas rambut sareng rambut folikel sareng ngabantosan rambut nyayogikeun caang, kasambaran, kaseueuran sareng kateguhan.

 hjgj (18)

 

Bahan minyak penting pikeun komprehensif suplemén gizi anu dipikabutuh pikeun rambut

Sawatara bahan dina kondisioner tradisional gampang tetep dina kulit sirah, nyababkeun folikel rambut janten tersumbat. ngabalukarkeun partikel gajih sareng rambut turun.

Seueur anu kondisioner lemah asam, sareng teu kedah dielirakeun anu bakal ngahubungi kulit sirah salami dianggo, anu bakal nyababkeun karusakan kanggo lami.

hjgj (16)

DOZRAN - Minyak Intisari Khasieun, éta teu ngandung minyak silikon, hakekat sareng bahan-bahan sanés. Éta dumasar kana minyak mulia alami sareng diterapkeun langsung ka rambut. Éta tiasa ngawangun lapisan pelindung minyak atsiri, sedengkeun nyeken nutrisi rambut, éta ogé nyusun rambut anu rusak.

hjgj (9)

Molekul minyak penting Aromatik ogé bisa ngamajukeun sirkulasi awak manusa, nenangkeun kaayaan teu saimbang tina pikiran, sareng ngajaga kasehatan fisik sareng méntal.

 Naon rusiah tina DOZRAN - Minyak Pentingna Makanan beunghar? 

// resep kana //

Dibandingkeun sareng bahan kimia anu aya dina kondisioner tradisional, terapi terapi aromaterapi sacara alami langkung milih nganggo minyak penting sehat sareng alami pikeun ngahontal tujuan hawa. Pamilihan rumus minyak penting nyaéta prioritas utama.

hjgj (6)

Pikeun ngahontal épék anu dipikahoyong dina pikiran, tim terapi ahli aroma sababaraha kali nguji sareng ngarobih rumus, sareng tungtungna mutuskeun ngagunakeun minyak siki anggur sareng minyak kalapa salaku minyak nutrisi dasar. Kalayan minyak akar jahé, minyak daun rosemary, minyak ylang-ylang salaku minyak pangaruh. Pikeun ngamajukeun kagaringan rambut, kulup, gampang murag sareng masalah anu sanés, ngalakukeun perawatan sasaran.

hjgj (14)

Minyak siki anggur sareng minyak kalapa tiasa nyayogikeun gizi anu dipikabutuh kana rambut, sareng minyak daun rosemary tiasa ngahidrat rambut sareng ngajantenkeun rambut lemes sareng lancar.

hjgj (8)

Minyak akar jahé tiasa ngalereskeun rambut garing sareng beulah, sareng Minyak Ylang Ylang tiasa ngajantenkeun rambut sareng geulis.

hjgj (5)

Minyak ésénsial ogé tiasa nyageurkeun awak sareng pikiran bari ngajaga rambut. Molekul aromatik unik tiasa ngalebetkeun awak ngalangkungan rasa bau sareng kulit, anu ngaleungitkeun kacapean sareng nyéépkeun haté. Ngahakan, ti luar ka jero.

Upami anjeun tetep ngagunakeun éta kanggo waktos, garing rambut, pamisah dibagi, sareng kulo disababkeun ku perming sareng ngalelep tiasa didamel kana sakedap.

hjgj (15)

Anggo jangka panjang tiasa janten buuk, lemes sareng ngagurilap, sareng ngaluarkeun ambu anu pikaresepeun.

 hjgj (4)

Pangalaman perawatan rambut anyar, siap dicobian éta?

 


Waktu pos: Jun-28-2020