Kain meltblown

Katerangan Singkat:

Kualitas alus sareng saatos jasa saatos tiasa dijamin:
Sistem Usaha Lacak Produk.
2.Produksi Produksi Produksi sareng Proses Uji Produk Kualitas.
3.Modern Manajemén standar Dipimpin ku Insinyur Senior.
4. pabrik pabrik canggih ku waktos pangiriman gancang.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Ngaran Produk Melt-Blown Fabric Nonwoven
Bahan Lawon nonwoven spunlaced
Komposisi viscose + poliéster atanapi ngaropéa
Nyai Lemah, Mesul, Emobossed atanapi ngaropéa
Warna bodas atanapi ngarumuskeun
Beurat 20gsm / 25gsm / 30gsm atanapi ngaropéa
Lebar 175mm, 260mm atanapi ngaropéa
Dianggo Topeng Beungeut, Kantong, Tatanén, Tekstil Rumah Sakit, Rumah Sakit, Industri, Garasi,
Sapatu, Otomatis, Maskapai
Kuantitas per kantong / gulung / kotak Ngaropéa
Paket Pilem, koper PE kantong OPP, kotak keretas atanapi ngaropéa
Jasa OEM Leres
MOQ 1 Ton
Produksi Lead 7-15 poé

 

Pitur:

Karakter Kinerja Lemes: gaduh kalenturan anu saé, anu tiasa leres-leres cocog sareng kulit sareng nutupan alur kulit.

Fungsional: Tekanan mikro-lapisan anu tiasa nyerep Uap langkung saé. Cahaya, ipis, transparan. Lawon Sponglace nonwoven dihasilkeun ku jet cai tekanan tinggi anu ngalir kana wéb, sareng serat-serat serat sanésna ngajantenkeun serat serat anu asli janten langkung kuat sareng konstruksi lengkep.

 

fdgsdf(5)fdgsdf(3) fdgsdf(4)

 

Lamaran:

1) Nyaring bahan Penapis Gas: Masker médis, AC hawa panyaring bahan Penapis Cair: Saringan inuman, saringan cai

2) Topeng Bedah Médis & Kaséhatan: Lapisan batin sareng luar kalayan bahan spunbond, di tengahna ngalembereh lawon anu ditiup.

3) Bahan perlindungan lingkungan (bahan nyerep minyak) Meltblown nonwovens anu dianggo utamina bahan PP. Éta tiasa nyerep 17-20 kali langkung ageung tibatan beurat minyak sorangan, dina panyalindungan lingkungan, anjeun tiasa ngerjakeun serapan, saringan minyak, sareng sajabana, seueur dianggo dina tumpukan minyak laut, alat-alat pepelakan, pangobatan limbah sareng saterasna.

4) Bahan Pakéan meltblown nonwovens ku microfiber kana jaring, janten raos lemes pisan. Sareng lawon aperture alit, porosity tinggi, kalayan tahan hawa anu saé sareng perméabilitas hawa anu saé, beurat cahya, ayeuna nuju janten bahan anu pangsaéna pikeun bahan insulasi pakéan.

Anggo:

Tekstil Imah, Tatanén & kebon, parabot, bobo, lawon méja, atanapi anu sanés.

(20-70gsm): Panutup pertanian, panutup témbok, Médis sareng kabersihan: sapertos

popok orok, tutup bedah, topéng, gaun

(70-100gsm): Tekstil Imah: kantong balanja, cocog kantong, kantong kado, sofa

upholstery, spring- kantong, lawon méja
(100-200gsm): Jandéla Buta, panutup mobil

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali