Topéng Médis

  • Medical Mask

    Topéng Médis

    Ngaran Produk: Masker Médis
    Lapisan: 3 lapis
    Bahan panyaring: henteu anyaman + ngalembereh ditiup + non-anyaman
    Rating saringan: 955%
    BFE: 955%
    Ukuran: 17,5 x 9.5cm (atanapi sakumaha anu dipénta)
    Jenis: Ceuli gantung
    Kauntungan: 3 lapisan saringan, teu aya bau, bahan anti alérgi, bungkusan sanés, breathability saé. Éféktif nyegah panyedutan lebu, sari, rambut, flu, kuman, jsb.