Topéng Médis

Katerangan Singkat:

Ngaran Produk: Masker Médis
Lapisan: 3 lapis
Bahan panyaring: henteu anyaman + ngalembereh ditiup + non-anyaman
Rating saringan: 955%
BFE: 955%
Ukuran: 17,5 x 9.5cm (atanapi sakumaha anu dipénta)
Jenis: Ceuli gantung
Kauntungan: 3 lapisan saringan, teu aya bau, bahan anti alérgi, bungkusan sanés, breathability saé. Éféktif nyegah panyedutan lebu, sari, rambut, flu, kuman, jsb.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Spésifikasi:
Kauntungan: 3 lapisan saringan, teu aya bau, bahan anti alérgi, bungkusan sanés, breathability saé. Éféktif nyegah panyedutan lebu, sari, rambut, flu, kuman, jsb.
Klip hidung nu disumputkeun: tiasa ngiringan pelarasan kontur rai, paskeun pameunteu High-elastis, bunder atanapi datar tekanan tekanan rendah, ceuli langkung raoseun
Dianggo: Rumah Sakit, Klinik, Lab, dokter gigi, pamakean sapopoé, grinding, sanding, nyapu, sawing, bagging, atanapi operasi debu sanés.
Packing: 10pc / bag, 50pcs / box, 2000pcs / karton atanapi sapertos ngaropéa
Standar: efisiensi filtrasi baktéri tina masker henteu kedah kirang ti 95%. (Sarua salaku efisiensi filtrasi baktéri dina "YY 0469-2011 Mask Surgical Medical")
Catetan: Kami ogé ngagaduhan 4 masker lapisan sareng 5 masker lapisan.

Pitur:
Masker médis mangrupikeun alat anu tiasa dianggo pikeun nyegah panyebaran inféksi engapan.
Standar topeng kami: YY / T0969-2013
BFE: 955%, Filter saringan: 95%
Materi saringan: non-anyaman + ngalembereh ditiup +95% non-anyaman.

Kelas Cekap:
- masker FFP1 nyaring ≥80% tina aerosol (bocorna lebet <22%);
- Masker FFP2 nyaring sahenteuna 94% tina aerosol (bocor batin <8%);
- Masker FFP3 nyaring sahenteuna 99% tina aerosol (bocor batin <2%).

Kumaha Mangpaatna:
1. Sateuacan ngantepkeun topéng, bersihkeun leungeun anjeun sareng nganggo sabun sareng cai.
2.Pilih cangkem sareng irung nganggo masker anjeun sarta pastikeun teu aya sela antara beungeut anjeun sareng topéng.
3.Avoid nyabak masker bari ngagunakeun éta, upami anjeun, ngumbah leungeun anjeun.
4.Ruang masker nalika lembab.
5. Pikeun ngaleungitkeun topeng anjeun, candak nganggo tag elastis, tanpa nyabak kana payun sareng Piceun langsung kana tong sampah.

Nyegah Panyawat inféksi:
Kebersihan tangan mangrupikeun salah sahiji cara anu paling penting pikeun nyegah kaala sareng nyebarkeun inféksi engapan. Ngumbah leungeun anjeun sering. Coba ulah dicabak irung, panon, atanapi sungut sateuacan ngumbah leungeun anjeun. Hindarkeun kontak anu deukeut sareng batur anu gering. Beungeut rumah tangga anu bersih sareng barang-barang nganggo wipes atanapi beberesih semprot upami sayogi. Upami anjeun gering, tinggal di bumi pikeun ngajantenkeun panyawat anu sanés.

Kitu Seueur Pabrikan Topeng Naha Pilih Kami?
1.Low harga kalayan kualitas luhur.
2.Mask ngagaduhan warna biru sareng bodas.
3.Produksi: 500,000 pcs per dinten.
Jenis 4.Maskelas pikeun murangkalih / déwasa.
Pabrikan 5.ular, diuji ku lembaga tés formal Cina sareng nyumpingan standar ékspor Cina China95% (taroskeun kami pikeun laporan tés).
Tim penjualan 6.Profésional, langkung ti 8 taun pangalaman dagang asing. 24 jam online pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngajawab sakabéh patarosan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali