Topeng

  • Kn95 mask

    Topéng Kn95

    Ukuran: 16 * 20cm
    Standar patuh: standar nasional China GB2626-2006
    Materi / Kain: Kualitas kulit anu ramah non-anyaman, hawa nganggo lawon nonwoven (tetep haneut), kelas luhur dileburkeun lawon (saringan)
    BFE: 95%
    Gaya: 3D dilipat, bahan kandel 4ply, bahan kandel 5ply
  • Civil Mask

    Masip Sipil

    1. Rintangan engapan rendah, moal aya bau, teu aya gangguan.
    2. PFE (efisiensi filtrasi partikel non-oily) ≥ 30%
    3. Nyegah polusi anu disababkeun ku baktéri, lebu, percikan cair sareng titisan.
  • Surgical Mask

    Topeng Bedah

    Modél: Masu Beungeut 3-ply Surgical Face Topeng
    Spésifikasi: 10 PCS / kantong
    Ukuran: 17,5 * 9,5cm
    Kelir: biru
    Bahan: Kain non-anyaman sareng saringan ngalémburkeun
    Filter Peningkatan:> 99%
  • Medical Mask

    Topéng Médis

    Ngaran Produk: Masker Médis
    Lapisan: 3 lapis
    Bahan panyaring: henteu anyaman + ngalembereh ditiup + non-anyaman
    Rating saringan: 955%
    BFE: 955%
    Ukuran: 17,5 x 9.5cm (atanapi sakumaha anu dipénta)
    Jenis: Ceuli gantung
    Kauntungan: 3 lapisan saringan, teu aya bau, bahan anti alérgi, bungkusan sanés, breathability saé. Éféktif nyegah panyedutan lebu, sari, rambut, flu, kuman, jsb.