Mesin Pembungkus Mask

  • Mask Packing Machine

    Mesin Pembungkus Mask

    Struktur kompak, fungsi stabil sareng operasi sederhana.
    Frekuensi ganda konverter Controller, panjang pakétna tiasa langsung dipotong sakali setélan, adjustment gunana, ngahemat waktos sareng pilem.
    Éta angkat alat listrik anu diimpor, nyentuh antarmuka manmachine, setting parameter anu gampang.