Mesin Pembungkus Mask

Katerangan Singkat:

Struktur kompak, fungsi stabil sareng operasi sederhana.
Frekuensi ganda konverter Controller, panjang pakétna tiasa langsung dipotong sakali setélan, adjustment gunana, ngahemat waktos sareng pilem.
Éta angkat alat listrik anu diimpor, nyentuh antarmuka manmachine, setting parameter anu gampang.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Featrues:
Struktur kompak, fungsi stabil sareng operasi sederhana.
Frekuensi ganda konverter Controller, panjang pakétna tiasa langsung dipotong sakali setélan, adjustment gunana, ngahemat waktos sareng pilem.
Éta angkat alat listrik anu diimpor, nyentuh antarmuka manmachine, setting parameter anu gampang.
Fungsi cheching diri, masalah bisa dibaca gampang. Pelacak bagan warna photoelectric tinggi, ngajantenkeun posisi motong.
Ngantelkeun suhu PID ngadalikeun cocog kanggo sagala rupa bahan bungkusan packagingmenbrane.Position stop, henteu napel sareng teu miceunan mémbran.
Sistem rotasi bersih, langkung dipercaya sareng pangropéa langkung saé.
Sagala pangontrol dioperasikeun ku parangkat lunak, genah pikeun fungsionalitas ad-justment sareng grading teknis.

Data Téknis Utama:

Jenis KD-260 KD-350 KD-450 KD-600
Lebar pilem  250MM 350MM 450MM 590MM
Kantong Panjang  65-330MM 65-330MM 110-350MM 150-400MM
Kantong lebar  30-120mm  30-150MM 50-200MM 50-270MM
Produk Luhur  Max.45mm  Max.50mm Max.80mm Max.100mm
Kecepatan packing  40-220bag / mins 40-220bag / mnt 40-180bag / mnt 50-120bag / mnt
Kakuatan 220V 50 / 60HZ 2.4KW  220V 50 / 60HZ 2.4KW 220V 50 / 60HZ 2.7KW 220V 50 / 60HZ 4.2KW
Ukuran mesin  4000x920x1500 MM 4100x1050x1560 MM 4100x1050x1560 MM 4200x1200x1750 MM
Beurat Mesin  500kg  600kg 680kg 780kg

Asesoris pilihan
1: Tanggal Coder 2: Alat Titik Otomatis 3: Alat labél otomatis
4: Alat siram Gas 5: Otomatis feeder

Gambar Real:

jhl (1) jhl (2)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali