Mesin masker

  • Fully automatic 1+1 mask machine

    Pinuh otomatis 1 + 1 mesin masker

    Ngaran: Pinuh otomatis 1 nyetir 1 mesin masker
    Daya damel: 220V, AC ± 5%, 50HZ
    Sakabeh kakuatan alat listrik: Ngeunaan 6KW
    Hawa anu dikomprés: 0,5 ~ 0.7MPa, saatos pangeringunan sareng saringan primér, laju alur kirang langkung 30L / Min
    Suhu: 10 ~ 35 ℃
    Kelembapan: 5 ~ 35% HR
    Henteu aya bahan bakar gas, korosip
    Bengkelna bébas lebu (teu kurang ti 100.000 tingkat)
    Produktivitas: 90-100ppm / mins
    Ukuran alat: 5800mm (L) x 4500mm (W) x 1600mm (H)
    Beurat alat: ≦ 2000Kg, bantalan taneuh ≦ 500KG / m2
  • Fully Automatic Flat Mask Making Machine 1+2

    Pinuh Otomatis Tepung Ngadamel Mesin Topeng 1 + 2

    Garis ieu nganggo lawon anu henteu dianyam pikeun nyusun masker topéng sareng otomatis nambihan subang dina irisan masker raray langsung, éta mangrupikeun parabot idéal pikeun ngadamel topéng rupa médis. kami tiasa nawiskeun anjeun mesin topeng muka kanggo ngadamel bentuk anu béda sareng topéng rupa anu béda.
  • Kn95 Mask Making Machine

    Kn95 Masker Mesin Nyusun

    Garis produksi N95 otomatis A.Fully
    Stabilitas B.High, laju gagalna rendah, industrialisasi dina rupa, kuat tanpa karat.
    Kontrol pamrograman C.Computer PLC, servo drive, tingkat tinggi tina otomatisasi.
    D. Kontrol tegangan otomatis tina bahan baku pikeun mastikeun kasaimbangan bahan baku
    E. Deteksi fotosétéktik tina bahan baku pikeun nyegah kasalahan sareng ngirangan limbah
  • High Speed Mask Cutting Machine

    Mesin Motong Topéng Kacepetan Luhur

    Mesin ieu nempatkeun sabuk élastis lebar 3-7 mm dina dua sisi tina topéng raray kosong ku las ultrasonic. Ukur 1 operator anu dipikabutuh pikeun nempatkeun topeng wajah kosong dina beubeur anu gerak hiji-hiji sareng topéng anu tos siap bakal dilakukeun ku mesin otomatis. Dina dasar mesin topeng gaya baheula, mesin ieu ngagaduhan kaluaran anu langkung stabil sareng luhur sareng ngarobih cara puteranna pikeun gelung ceuli.
  • Mask Packing Machine

    Mesin Pembungkus Mask

    Struktur kompak, fungsi stabil sareng operasi sederhana.
    Frekuensi ganda konverter Controller, panjang pakétna tiasa langsung dipotong sakali setélan, adjustment gunana, ngahemat waktos sareng pilem.
    Éta angkat alat listrik anu diimpor, nyentuh antarmuka manmachine, setting parameter anu gampang.