Mesin Motong Topéng Kacepetan Luhur

  • High Speed Mask Cutting Machine

    Mesin Motong Topéng Kacepetan Luhur

    Mesin ieu nempatkeun sabuk élastis lebar 3-7 mm dina dua sisi tina topéng raray kosong ku las ultrasonic. Ukur 1 operator anu dipikabutuh pikeun nempatkeun topeng wajah kosong dina beubeur anu gerak hiji-hiji sareng topéng anu tos siap bakal dilakukeun ku mesin otomatis. Dina dasar mesin topeng gaya baheula, mesin ieu ngagaduhan kaluaran anu langkung stabil sareng luhur sareng ngarobih cara puteranna pikeun gelung ceuli.