Topeng KN95

  • Kn95 mask

    Topéng Kn95

    Ukuran: 16 * 20cm
    Standar patuh: standar nasional China GB2626-2006
    Materi / Kain: Kualitas kulit anu ramah non-anyaman, hawa nganggo lawon nonwoven (tetep haneut), kelas luhur dileburkeun lawon (saringan)
    BFE: 95%
    Gaya: 3D dilipat, bahan kandel 4ply, bahan kandel 5ply