Kn95 Masker Mesin Nyusun

  • Kn95 Mask Making Machine

    Kn95 Masker Mesin Nyusun

    Garis produksi N95 otomatis A.Fully
    Stabilitas B.High, laju gagalna rendah, industrialisasi dina rupa, kuat tanpa karat.
    Kontrol pamrograman C.Computer PLC, servo drive, tingkat tinggi tina otomatisasi.
    D. Kontrol tegangan otomatis tina bahan baku pikeun mastikeun kasaimbangan bahan baku
    E. Deteksi fotosétéktik tina bahan baku pikeun nyegah kasalahan sareng ngirangan limbah