Pinuh Otomatis Tepung Ngadamel Mesin Topeng 1 + 2

  • Fully Automatic Flat Mask Making Machine 1+2

    Pinuh Otomatis Tepung Ngadamel Mesin Topeng 1 + 2

    Garis ieu nganggo lawon anu henteu dianyam pikeun nyusun masker topéng sareng otomatis nambihan subang dina irisan masker raray langsung, éta mangrupikeun parabot idéal pikeun ngadamel topéng rupa médis. kami tiasa nawiskeun anjeun mesin topeng muka kanggo ngadamel bentuk anu béda sareng topéng rupa anu béda.