Pinuh Otomatis Tepung Ngadamel Mesin Topeng 1 + 2

Katerangan Singkat:

Garis ieu nganggo lawon anu henteu dianyam pikeun nyusun masker topéng sareng otomatis nambihan subang dina irisan masker raray langsung, éta mangrupikeun parabot idéal pikeun ngadamel topéng rupa médis. kami tiasa nawiskeun anjeun mesin topeng muka kanggo ngadamel bentuk anu béda sareng topéng rupa anu béda.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Katerangan:

Garis ieu nganggo lawon anu henteu dianyam pikeun nyusun masker topéng sareng otomatis nambihan subang dina irisan masker raray langsung, éta mangrupikeun parabot idéal pikeun ngadamel topéng rupa médis. kami tiasa nawiskeun anjeun mesin topeng muka kanggo ngadamel bentuk anu béda sareng topéng rupa anu béda.
GFDGFJ
Fitur utama:
Silinder 1. Kualitas tinggi, motor servo, stabilitas anu saé, laju gagalna rendah sareng produktivitas anu luhur.
2. Diagnosis otomatis sareng alat alarm, ngirangan biaya pangropéa, ngajamin operasi cekap sareng aman.
3. automation tinggi, kontrol otomatis tina sadaya prosés pakakas, operasi stabil sareng lancar, operasi kontinyu jangka panjang sareng stabilitas anu saé kagum.
4. Rarancang layar sentuh, operasi gampang diajar-gampang, sareng saé biaya biaya tenaga kerja.
5. Hiji mesin awak nyetir dua mesin pita ceuli, ngabentuk 2 masker dina hiji waktos, efisiensi produksi anu luhur.
6. Sakabéh barisan ieu tiasa nempatkeun kana produksi dina dinten 1 dinten nalika situs lokal tos siap.
7. Ngangkut produk anu teratur, henteu ngahasilkeun produk sampah nalika balikan deui mesin, noise rendah nalika ngajalankeun mesin.

Spésifikasi téknis:
Ngaran: Pinuh otomatis mesin 1 + 2 masker
Daya damel: 220V, AC ± 5%, 50HZ
Sakabeh kakuatan alat listrik: Perkawis 8.8KW
Hawa anu dikomprés: 0,5 ~ 0.8MPa, saatos pangeringunan sareng saringan primér, laju alur kirang langkung 400L / Min
Suhu: 0 ~ 40 ℃
Kelembapan: 5 ~ 38% HR
Henteu aya bahan bakar gas, korosip
Bengkelna bébas lebu (teu kurang ti 100.000 tingkat)
Produktivitas: 90 ~ 110 potongan / menit
Ukuran alat: L * W * H = 6800mm * 4800mm * 1990mm
Komponén pneumatik: SMC atanapi AIRTAC, jsb.

Produk Aplikasi:
Ieu utamina dianggo kanggo bentuk otomatis tina pembuangan, bedah sareng masker lebu, jsb.

Mesin Jaténg Mask Pambuka:
Ieu dina mesin topéng otomatis saham biasana dianggo pikeun ngabentuk otomatis tina topéng datar pakai buang. Sistem kontrol suhu servo sareng konstanta anu biasa dikawasa ku program PLC supados ngajantenkeun bahan tina sanyawa → ngabentuk → las → punching → titik pita ceuli las réngsé dina hiji waktu, sareng prosés produksi sadayana otomatis. Fitur produk tina mesin masker Mesin pembuatan masker nyaéta prosés manufaktur rupa-rupa masker anu tetep dina kamaringan penapis ngaliwatan prosés sapertos pemprosesan lempeng anu dipencet panas, kimpalan ultrasonik, ngaleupaskeun scrap, sareng welding jalur jalur irung subang.

SGDF

Rincian:

FDSHG (1) FDSHG (2) FDSHG (3) FDSHG (4)

Pabrik:
fhghgf (1) fhghgf (2) fhghgf (3)

Ukuran Diménsi:
DFSHGF (2) DFSHGF (3) DFSHGF (1)

Naha milih mesin urang?
Éféktif Ngahemat Biaya Buruh Ngeunaan Teres Produksi Mesin Mask Leungeun
1. stabilitas tinggi sareng tingkat kagagalan lemah, instalasi gampang.
2. Tim penjualan propésional, langkung ti 8 taun pangalaman dagang asing.
3. 24 jam online pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngajawab sakabéh patarosan.
Kecepatan produksi masker nyaéta 110-120 buah / menit sareng saluhureun, sareng laju pass langkung luhur 98%, anu langkung luhur tibatan produk anu sami.
5. Kacepetan laras, kualitas produk stabil, gampang dioperasi, efisiensi produksi luhur, 80 tablet per menit.
6. Bingkai aloi aluminium, kontrol layar toél, diwangun dina waktos, total kaluaran, kaluaran sapoe, nyetél jumlah alarem otomatis sareng lirén, kagancangan pilem jinis konci digital gancang.
7. motor nyandak motor gear tilu fase, magnét kabayang magnet laju ngiringan sabuk beus, bising pisan.
8. Wangun masker téh sadayana ku las ultrasonic, pagelaran punjul, pilem berkelajuan tinggi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali