Pinuh Otomatis Tepung Ngadamel Mesin Topeng 1 + 1

  • Fully automatic 1+1 mask machine

    Pinuh otomatis 1 + 1 mesin masker

    Ngaran: Pinuh otomatis 1 nyetir 1 mesin masker
    Daya damel: 220V, AC ± 5%, 50HZ
    Sakabeh kakuatan alat listrik: Ngeunaan 6KW
    Hawa anu dikomprés: 0,5 ~ 0.7MPa, saatos pangeringunan sareng saringan primér, laju alur kirang langkung 30L / Min
    Suhu: 10 ~ 35 ℃
    Kelembapan: 5 ~ 35% HR
    Henteu aya bahan bakar gas, korosip
    Bengkelna bébas lebu (teu kurang ti 100.000 tingkat)
    Produktivitas: 90-100ppm / mins
    Ukuran alat: 5800mm (L) x 4500mm (W) x 1600mm (H)
    Beurat alat: ≦ 2000Kg, bantalan taneuh ≦ 500KG / m2