Pinuh otomatis 1 + 1 mesin masker

Katerangan Singkat:

Ngaran: Pinuh otomatis 1 nyetir 1 mesin masker
Daya damel: 220V, AC ± 5%, 50HZ
Sakabeh kakuatan alat listrik: Ngeunaan 6KW
Hawa anu dikomprés: 0,5 ~ 0.7MPa, saatos pangeringunan sareng saringan primér, laju alur kirang langkung 30L / Min
Suhu: 10 ~ 35 ℃
Kelembapan: 5 ~ 35% HR
Henteu aya bahan bakar gas, korosip
Bengkelna bébas lebu (teu kurang ti 100.000 tingkat)
Produktivitas: 90-100ppm / mins
Ukuran alat: 5800mm (L) x 4500mm (W) x 1600mm (H)
Beurat alat: ≦ 2000Kg, bantalan taneuh ≦ 500KG / m2


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Pambuka:
Alat ieu cocog pikeun produksi masker Planar masker, khususna kalebet bahan dahar coil, tilepan sareng sintésis, dahar tendon jahitan, masker bentukna, motong masker, bahan tali ceuli sareng las, bérés dahar produk sareng proses sanés, ngalengkepan sakabéh produksi proses ti bahan atah dugi ka produkna masker, produksi masker sareng ngagem nyaman, henteu aya tekanan.

Ngaran: Pinuh otomatis 1 nyetir 1 mesin masker
Daya damel: 220V, AC ± 5%, 50HZ
Sakabeh kakuatan alat listrik: Ngeunaan 6KW
Hawa anu dikomprés: 0,5 ~ 0.7MPa, saatos pangeringunan sareng saringan primér, laju alur kirang langkung 30L / Min
Suhu: 10 ~ 35 ℃
Kelembapan: 5 ~ 35% HR
Henteu aya bahan bakar gas, korosip
Bengkelna bébas lebu (teu kurang ti 100.000 tingkat)
Produktivitas: 90-100ppm / mins
Ukuran alat: 5800mm (L) x 4500mm (W) x 1600mm (H)
Beurat alat: ≦ 2000Kg, bantalan taneuh ≦ 500KG / m2
Laju kualifikasi peralatan produksi: 98% (kecuali bahan anu lebet teu nyayogikeun sarat sareng para karyawan henteu beroperasi kalayan leres)
Mesin Layout Mesin Produksi Mask
Mekanisme panempatan bahan atah - Mesin ngabentuk Mesin - Jambatan sasak irung henteu kuat - Melu kana potongan - Roda ngabentuk roda - mékanisme las Crimp

Rincian:

FDSHG (1) FDSHG (2) FDSHG (3) FDSHG (4)

Pabrik:

fhghgf (1) fhghgf (2) fhghgf (3)

Ciri-ciri Alat:
1.Automatic nyoco sabuk ceuli
2.Ultrasonic welding puteran ceuli otomatis
3.Automatic panas pencét
4.Automatic blanking

Ukuran Diménsi:

GSDHGF (1) GSDHGF (2)

Naha Pilih Mesin Topeng Kami?
1.High kualitas kalayan harga anu rendah.
Efisiensi produksi mesin topeng raray kami lumayan luhur. 90-110 PCS / mnt. Mesin terpadu ngagunakeun tilu mékanisme tilepan, anu tiasa ngahémat 10 menit kanggo unggal perobihan bahan atanapi debugging.
2. Kontrol PLC komputer lengkep, tingkat tinggi servo / léngkah drive / automation, stabilitas tinggi sareng laju gagalna rendah, gampang dipasang.
3. Pangwanoh fotosétéktik tina bahan baku pikeun nyegah kasalahan sareng ngirangan limbah.
4. Pangwanoh difotois sareng cacah otomatis dina prosés produksi (kalebet jumlah cacah sareng cacah angkatan).
5. Nambahkeun mékanisme pangaturan tambahan dina lawang bahan pikeun ngirangan kasusah debugging sareng ningkatkeun akurasi alignment bahan.
6. Kontrol jauh pikeun ngabéréskeun masalah téknis.
7. Ningkatkeun blokir wates pikeun ningkatkeun stabilitas dina laju anu gancang.
8. Tim penjualan propésional, langkung ti 8 taun pangalaman dagang asing. 24 jam online pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngajawab sakabéh patarosan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali