Kn95 Masker Mesin Nyusun

Katerangan Singkat:

Garis produksi N95 otomatis A.Fully
Stabilitas B.High, laju gagalna rendah, industrialisasi dina rupa, kuat tanpa karat.
Kontrol pamrograman C.Computer PLC, servo drive, tingkat tinggi tina otomatisasi.
D. Kontrol tegangan otomatis tina bahan baku pikeun mastikeun kasaimbangan bahan baku
E. Deteksi fotosétéktik tina bahan baku pikeun nyegah kasalahan sareng ngirangan limbah


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Naha milih mesin urang?
Tim penjualan 1.Profésional, langkung ti 8 taun pangalaman dagang asing.
2. 24 jam online pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngajawab sakabéh patarosan.

Kauntungan:
Garis produksi N95 otomatis A.Fully
Stabilitas B.High, laju gagalna rendah, industrialisasi dina rupa, kuat tanpa karat.
Kontrol pamrograman C.Computer PLC, servo drive, tingkat tinggi tina otomatisasi.
D. Kontrol tegangan otomatis tina bahan baku pikeun mastikeun kasaimbangan bahan baku
E. Deteksi fotosétéktik tina bahan baku pikeun nyegah kasalahan sareng ngirangan limbah

Fitur:
1.Automatic tegangan kontrol bahan baku pikeun mastikeun kasaimbangan bahan baku tegangan.
2.Computer program kontrol, kaluaran tinggi, stabilitas anu saé sareng tingkat gagalna rendah.
3.Photoelectric deteksi bahan baku pikeun nyegah kasalahan sareng ngirangan limbah.
4.Can ngahasilkeun hiji dugi ka opat lapisan masker.
5.Manus fungsi tina jumlah cacah sareng cacah tumpak, sareng jumlah cacah tumpak tiasa diatur sawenang-wenang.
6.Replacing kapang tiasa ngahasilkeun masker tina ukuran anu béda sareng gaya anu béda.
7.Golongan mesin angkat struktur aloi alumunium, anu indah sareng teguh tanpa karat.

Parameter Téknis:
1. Spésifik: L9800 * H1800mm * W1800mm
2. Tegangan: AC 220V 50-60HZ. (Tiasa nyaluyukeun sareng standar Voltan Internasional internasional: 100 ~ 240V)
3. efisiensi garis produksi: 25 ~ 50 PCS / mnt
4. Kakuatan: 10KW
Barisan Produksi Garis
Gambar skéma skématik:
Ngimpul ultrasonik → jambatan irung nyumput → kuli pita ceuli → Kéncang anu henteu dianyam → kimpalan ultrasonik → motong → ngahubungkeun Tap

jhgjhg
Gambar skéma skématik ngeunaan alat:
Mesin dahar: kaén henteu kabeungkeut metode anu henteu kabélot aktif, sareng sacara otomatis ngeculkeun dumasar kana posisi tegangan roller

Mesin las jambatan hidung:
Modul las bar hidung: kalebet bar hidung henteu kabeungkeut, leveling bar hidung, panjangna konéksi panjang, motong, fungsi las;
Unit las gelas komposit: ngadopsi metode las tina sirah welding ultrasonik sareng kapang baja, paralelisme sareng posisi roller tepat disiapkeun nalika las, sareng sistem las gaduh fungsi penyejukan

jhfj

Mesin las Ceuli:

Pita kuping tina alat ieu nganggo jinis pita ceuli (henteu dipasang-sirah), sacara gembleng gulung dimuat, saatos nyetir sareng kontrol tegangan, panjang tetep dipotong, panjang pita ceuli luwes, kimpal ultrasonic dianggo, sareng lasna tetep

dghgf

Mesin citakan:

Bagian mesin ngabentuk kalebet unit ngabentuk tilep satengah, ngabentuk unit pemotong, ngabentuk unit las sareng unit nyetir bahan

dfgdsgf

 

Pabrik:
fhghgf (1) fhghgf (2) fhghgf (3)

Gambar Real:

dfgfdshg

fshgf

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali