Kauntungan & Budaya

Kami milu dina panalungtikan médis, pamekaran sareng penjualan di salah sahiji perusahaan berteknologi tinggi, kami ogé nyayogikeun jasa pangolahan OEM pikeun sadaya usaha anu aya hubunganana.
Naha milih kami?
1.Loba 10 taun damel pangalaman dina barang kaséhatan
2.Tambahkeun panalungtikan sareng alat produksi pangembangan
3.Dasar tina tim profésional ahli R&D
Tim 4.Mature, nyayogikeun layanan pelayanan anu sakedik
Kapasitas produksi saben dinten 5.3000000pcs
6. Urang gaduh 200 pagawé ngalaman, pabrik dijajah erea langkung ti 5000 meter pasagi
7.Customers kalebet China Tmall, CSPC, NCPC, Xiuzheng Group, Beijing YongRenTang.etc.

Budaya perusahaan
Visi perusahaan: Warisan klasik, saratus taun Shouzheng
Sumanget wirausaha: Ngahijikeun salaku hiji, Pangembangan rajinLeungeun dina leungeun, Wani pikeun ngalawan heula

Nilai perusahaan:
1. Palanggan kahiji: Tanggungjawab pikeun konsumén nyaéta tanggung jawab urang.
2, kerja sama tim: kerja sama babarengan: ngabagi sareng nanggung, berkorban kanggo ngahontal tujuan urang.
3. Babagi: Passionate sareng positip, ngabagi pangalaman damel, ngabagi énergi positip, sareng diajar saling.
4. Parobihan ngarobih: ngarobih parobihan sareng gagah dina inovasi.
5. Tanggung jawab: Upami anjeun wani macul nyandak tanggung jawab, anjeun tiasa tangguh sareng tanggung jawab.
6, Dedikasi: pengkuh profesional, terus ningkatkeun.
7, Integritas: kajujuran sareng integritas, amal sasarengan sareng kecap-kecap.
8, Énergi positip anu hadé: henteu nyerah, optimis ka luhur