Masip Sipil

  • Civil Mask

    Masip Sipil

    1. Rintangan engapan rendah, moal aya bau, teu aya gangguan.
    2. PFE (efisiensi filtrasi partikel non-oily) ≥ 30%
    3. Nyegah polusi anu disababkeun ku baktéri, lebu, percikan cair sareng titisan.