Mesin Motong Topéng Kacepetan Luhur

Katerangan Singkat:

Mesin ieu nempatkeun sabuk élastis lebar 3-7 mm dina dua sisi tina topéng raray kosong ku las ultrasonic. Ukur 1 operator anu dipikabutuh pikeun nempatkeun topeng wajah kosong dina beubeur anu gerak hiji-hiji sareng topéng anu réngsé bakal dilakukeun ku mesin otomatis. Dina dasar mesin topeng gaya baheula, mesin ieu ngagaduhan kaluaran anu langkung stabil sareng luhur sareng ngarobih cara puteranna pikeun gelung ceuli.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Katerangan:
Mesin ieu nempatkeun sabuk élastis lebar 3-7 mm dina dua sisi tina topéng raray kosong ku las ultrasonic. Ukur 1 operator anu dipikabutuh pikeun nempatkeun topeng wajah kosong dina beubeur anu gerak hiji-hiji sareng topéng anu tos siap bakal dilakukeun ku mesin otomatis. Dina dasar mesin topeng gaya baheula, mesin ieu ngagaduhan kaluaran anu langkung stabil sareng luhur sareng ngarobih cara puteranna pikeun gelung ceuli.

Fitur:
1. Struktur mesin ketat, ukuran leutik, henteu ngeusian rohangan,
2. stabilitas tinggi, kasalahan anu handap
3. Geulis kuat sareng tahan karat kalayan struktur aloi aluminium

Kakuatan (W): 5.5KW
Ukuran (L * W * H): 1600 * 950 * 1500mm
Beurat: 400kg
Kaayaan: Anyar
Otomatis Kelas: Otomatis
Voltaseu: 220V
Sertipikat: Cép
Ngaran: Ceuli-Loji Masker Nyieun Mesin
Bahan sirip: Aloi aluminium
Modeu Kontrol: Pangwanoh photoelectric
Kamampuh: 30-40 pcs / mnt
Jaminan: 1 taun

Gambar Real:
1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali