Tentang Kami

jghjh (11)

Saha Kami

Hebei Shouzheng Téhnologi Co, Ltd nyaéta perawatan kaséhatan profésional sareng produsén alat médis, pemborong sareng éksportir, anu aya di Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei China.

Naon Anu Urang

Produk utama kami nyertakeun topeng sipil, topeng médis, topéng kn95, patch langsing, pémpalan pendingin, pelindung nyeri, minyak penting minyak, dermatitis krim, krim hemoroid, gel ginekologi, sarung tangan nitril, sarung tangan PVC, kasur inflatable, swabs kapas, turniquets. sareng pamisikan médis anu nganggo sanés, jsb.

jghjh (11)

jghjh (11)

jghjh (11)

Kami ngagaduhan FDA, CE, sertipikat ISO, ngajamin produk kualitas luhur. Tim produksi terampil urang, tim penjualan profésional, tim kontrol kualitas anu ketat sareng desainer bungkusan bakat bakal nawiskeun anjeun jasa henteu hariwang.

jhkhjl

hjlkj

lkhjg

khjk

Palayanan kami

Layanan pra-jual: Konsultasi bisnis profésional sareng jasa desain gratis. Rojongan OEM / adat ODM.
Di handapeun jasa kontrak: Pelaksanaan kontrol kualitas anu ketat, pangiriman pas, pangaturan logistik aman sareng dukungan kauangan anu saé.
Ladenan saatos dijual: Kami bakal nyandak 100% semangat pikeun mésér sareng janten jutaan kasalahan anu atos aya waktos pas.
Kabeh anu urang laksanakeun, pikeun ngarobih pameseran sareng biaya pangropéa, sareng kakuatan daya saing pasar lokal anjeun. Layanan SOSUN anu lengkep, bakal nyalametkeun anjeun seueur beban sareng ngadamel anjeun pangalaman anu pikaresepeun.
Kami tulus ngajak para nasabah di Cina sareng ka luar negeri pikeun ngembangkeun perawatan ati sareng médis bisnis sareng damel prospek hébat babarengan. Ningali maju sareng damel sareng anjeun for lila!